Achieve All of Your Goals
Faster Than You Ever Thought Possible

Brajan Trejsi o Darku Mirkoviću

Darko ima obimno iskustvo i stručnu reputaciju u poljima razvoja zaposlenih, treninga, obuke i prodajnog menadžmenta. On je izvanredan motivacioni govornik i može Vam pomoći da ostvarite rezultate koje želite, uključujući veću prodaju, veću produktivnost, veći profit za Vašu kompaniju i unapređeni učinak za Vas i Vaše zaposlene. Zato ako želite da budete korak ispred Vaše konkurencije, Darko i njegov tim će Vam pomoći da ostvarite Vaše ciljeve.

Otvaranje regionalnog centra

22.04.2016. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, potpisan je ugovor o strateškoj saradnji između Brian Tracy Global Ltd i Alterna International doo. Specijalno za tu priliku u Beograd su doputovali gospodin Andrew Phillips, CEO Brian Tracy Global iz Australije i gospodin Brian Tracy, CEO Brian Tracy International iz USA, koji su se prisutnim gostima obratili i sa njima podelili viziju poslovne strategije za region. Potpisivanjem ovog ugovora, kompanija Alterna International doo je postala nosilac Master Licence za teritorije Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Brian Tracy International

Brian Tracy

Brian Tracy, Chairman and CEO of Brian Tracy International

Brajan Trejsi je predsednik i izvršni direktor Brian Tracy International, kompanije koja je specijalizovana za obuku i razvoj pojedinaca i organizacija.

Brajanov cilj je da Vam pomogne da ostvarite lične i poslovne ciljeve brže i lakše nego što ste to ikada zamišljali.

Brajan Trejsi je radio kao konsultant sa više od 1000 kompanija i govorio pred više od 5.000.000 ljudi tokom 5000 treninga i seminara širom SAD, Kanade i 70 zemalja iz celog sveta. Kao ključni govornik i vođa seminara, Brajan svake godine nastupa pred 250.000 ljudi.

On proučava, istražuje, piše i drži govore već preko 30 godina u oblastima ekonomije, istorije, biznisa, filozofije i psihologije. Jedan je od najprodavanijih autora sa preko 70 knjiga koje su prevedene na desetine jezika.

Napisao je i kreirao više od 300 audio i video programa za učenje uključujući i svetski bestseler „Psihologija uspeha“ koji je preveden na više od 28 jezika.

Brajan nastupa pred publikom iz poslovne i javne sfere na temu ličnog i profesionalnog razvoja, uključujući rukovodioce i zaposlene mnogih od najvećih korporacija. Njegovi uzbudljivi treninzi i seminari o liderstvu, prodaji, samopouzdanju, ciljevima, strategiji, kreativnosti i psihologiji uspeha dovode do neposrednih promena i dugoročnih rezultata.

Pre osnivanja svoje kompanije Brian Tracy International, Brajan je bio operativni direktor razvojne kompanije vredne 265 miliona dolara. Ostvario je uspešnu karijeru u oblastima prodaje i marketinga, investiranja, razvoja nekretnina i sindikalizacije, uvoza, distribucije i konsaltinga. Obavljao je konsultantske zadatke na visokom nivou sa kompanijama vrednim nekoliko milijardi dolara u oblastima strateškog planiranja i organizacionog razvoja.

Proputovao je i radio u više od 107 zemalja na šest kontinenata i govori četiri jezika. Brajan je srećno oženjen i ima četvoro dece. Aktivan je u lokalnim i nacionalnim dešavanjima i predsednik je tri kompanije sa sedištem u Salana Biču u Kaliforniji.

Programi

"Ne postoje ograničenja za ono što možete da postignete u životu osim onih ograničenja koja prihvatite u svom umu."

Više informacija

"Uvek budite jasni oko toga šta želite, zašto to želite, kada to želite i na šta ste sve spremni kako biste to ostvarili."

Više informacija

"Lideri su inovativni, preduzimljivi i orijentisani na budućnost. Oni su fokusirani na završavanje posla."

Više informacija

"Ne postoji nikakva garancija da ćete ostvariti cilj za određeno vreme ali postoji garancija da nikada nećete ostvariti ciljeve koje niste postavili."

Više informacija

"Upravljanje vremenom je zapravo upravljanje životom, upravljanje sobom. Upravljanje vremenom je sposobnost da odredite redosled aktivnosti – šta bi trebalo uraditi prvo, šta bi trebalo uraditi drugo a šta uopšte ne raditi."

Više informacija